Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tellusborgsvägen 67

Kontor, 220 m2, Stockholm, Hägersten

Högst upp i fastigheten med högt i tak och industrikaraktär finns nu en ledig lokal!
Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor såsom bl.a set designers, scenografer, arkitekter eller filmproduktion är denna fastighet något för ert bolag. Utöver har vi även ett kluster av vin, öl och sakéimportörer. Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst som kontor/studio/lager.
Lokalen har nymålade väggar, tak, golv samt helt ny armatur med dagsljusbelysning! Bra inlastning via lasthiss direkt upp till lokalen. Tidigare har den används som fotostudio samt för reklamfilmsinspelning och för rekvista. Lokalen består av en stor öppen yta med högt i tak. Fönster finns längs med ena sidan Här har man möjligheter att anpassa och göra i ordning helt utefter eget behov och önskemål. Gott om stammar och rör för en wc samt pentry. Ca 3, 3 m i takhöjd.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District
Företag i närheten:
Puls&Träning, DDB Film, Grand Frank, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd ca 5 minuter.
För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Service

I närområdet och invid fastigheten finns flertalet restauranger och caféer exempelvis välbesökta Svenska Sushi och hamburgerköket.

Övrigt

Ventilation: mekanisk


Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301544

Liknande lediga lokaler i Hägersten

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning