Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tellusborgsvägen 67

Kontor, 425 m2, Stockholm, Hägersten

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner.
Unik lokal i markplan med affärsläge i Midsommarkransen, inlastning via stor port, högt i tak och smakfullt renoverat med en kombination av industri och modernt!
Lokalen ha flera användningsområden exempelvis kontor kombinerat med lager, kontor/showroom, kontor med lättare produktion/ateljé. Idag är det kontor med lager samt montering.
Välkomna till en lokal om totalt 425kvm i mycket bra skick med en takhöjd om 4,5m. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Öppen yta för skrivbordsplatser eller utställning, ca 150kvm med ett mötesrum i anslutning med plats för 6 personer.
Stort kök med matplats/lounge för 25 personer
2 wc
Ett stort konferens/utbildningsrum om ca 40kvm med plats för 15 personer.
I bakkant mot gården och i anslutning till kontorsytan med en avskiljande glasvägg finns lager och produktionsytan ca 150kvm i öppen yta.
Utöver finns en wc/dusch, vilorum/omklädningsrum och 3 förråd en halv trappa upp i lagerdelen.
Lokalen är anpassningsbar och lager ytan kan minskas för mer kontorsyta eller mötesrum.
Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit
Mycket god ventilation och kyla
Larm.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District!
FÖRETAG I NÄRHETEN:
Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Moestue, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 1600 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Övrigt

https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-och-handel-vid-the-brick-i-telefonplan/.


Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300432

Liknande lediga lokaler i Hägersten

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning