Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tellusborgsvägen 67

Kontor, 368 m2, Stockholm, Hägersten

Nu finns möjlighet att hyra en lokal i markplan med många användningsområden! Kontor/lager, studio, showroom, butik/webshop ni väljer!
Lokalen har tidigare vart ett lager men är nu smakfullt renoverat med slipade betonggolv, målade väggar och tak, en snygg Baux akustikpanel, nytt pentry, två nya wc varav en med dusch.
Lokalen har högt i tak och utgörs främst av en stor öppen yta med plats för många skrivbord, mötesbord, ett kök med lounge/sällskapsdel. Vidare inåt i lokalen finns en studio om ca 100kvm med en green screen, ett loft om 82kvm för förvaring finns även i utrymmet och sträcker sig ovanför köksdelen.
Ytterligare finns ett förråd om 50kvm längst in i lokalen som används för förvaring.
Lokalen har goda logistikmöjligheter tack vare stor lastdörrar mot gård på baksidan av fastigheten. Väl tilltagen takhöjd om ca 4,90 m. Lastportarnas höjd är ca 3,50 m.
Larm finns till lokalen
Fiber egen lina 1000/1000
Mycket bra ventilation.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District.
Företag i närheten: Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan, Moestue, Prokab ekonomi, A3 Mobile, Cask Sweden, mfl.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20.


Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294733

Liknande lediga lokaler i Hägersten

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning