Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tegnérgatan 35

Kontor, 130 m2, Stockholm, City

Kontor i 1800-tals hus med gammaldags prägel vid Tegnérlunden och den mysiga delen av Drottninggatan.

Representativt hus som uppfördes år 1898. Hiss finns.

Omgivning

Närhet till Tegnérlunden och många små trevliga caféer och kvarterskrogar.

Planlösning

Lokalen har en rumsindelad planlösning och ytan fördelas på tre större arbetsrum i fil, ett mycket fint konferensrum, ett mindre arbetsrum i lokalens inre region samt ett genomgående rum i anslutning till pentryt som lämpar sig väl som fikarum. Övrig yta fördelas på två wc varav en med dusch samt pentry. Lokalen har vitmålade väggar och brunbetsade spegeldörrar och genomgående parkettgolv i samtliga rum. I två av rummen finns den gamla fikbensparketten bevarad. Lokalen har en härlig atmosfär med snickerier från byggnadsåren så som serveringsskåp, takrosetter och stuckatur. Takhöjden är generöst tilltagen. Bredband ComHem finns anslutet till fastigheten och även Stokab vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör. Säkerhet Lokalen har gallergrind samt larm som eventuellt kan övertas av nuvarande hyresgäst.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal bussliner passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
Hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

Hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289995

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning