Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tegnérgatan 23

Kontor/Kontorshotell, 32 m2, Stockholm, City

Hyr ett eget kontorsrum med utsikt över Sveavägen om ca 32 kvm med plats för 6 personer. Möjligt att teckna ett flexibelt avtal från 1 år. Eller hyr upp till 10 platser i öppet landskap och blickar ut över Stockholms vackra takåsar. Här sitter du i ett större kontor och delar gemensamma ytor med befintlig hyresgäst. I alla hyresalternativ ingår tillgång till gemensamt pentry, wc, dusch konferensrum och kopieringsutrustning. I hyran ingår skrivbord, stol, lampa, städning, el och internet. Garage finns i fastigheten! Var vänlig kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Omgivning

Lokalen ligger nästan i hörnet av Tegnérgatan och Sveavägen. Det finns flera bra lunchrestauranger i området så som, Adria, Rolfs kök och Airang samt ett kluster av butiker med ekologiskt sortiment.

Övrigt

Gångavstånd till Observatorielunden och Humlegården. 2 kvarter bort hittar du Sats mest exklusiva gym i anrika spårvagnshallarna.

Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan. Kort promenad till T-Centralen som är Stockholms knutpunkt när det kommer till kommunikation. Busslinje 57 passerar på Sveavägen. För den bilburne finns det möjlighet att hyra garageplats i fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
0707-696906
hanna@newproperty.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
0707-696906

hanna@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 144 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292975

Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning