Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tegnérgatan 23

Kontor/Kontorshotell, 10 m2, Stockholm

Nu erbjuds det kontorsplatser i öppet landskap. Kontoret är nyligen renoverat med stort pentry, gott om matplaster och flertalet WC samt dusch. Garage finns i fastigheten!

Alternativ 2. Hyr upp till 10 platser i öppet landskap, här sitter du i "fyrklöver" och blickar ut över Stockholms vackra takåsar. Även här ingår skrivbord, stol och lampa.

- Ca 4000 kr exklusive moms per månad.

Här sitter du i ett större kontor och delar gemensamma ytor med befintlig hyresgäst. I hyran ingår även städning, el, konferensrum, internet och kopieringsutrustning.

Var vänlig kontakta ansvarig mäklare för mer information

Omgivning

Gångavstånd till Observatorielunden och Humlegården. 2 kvarter bort hittar du Sats mest exklusiva gym i anrika spårvagnshallarna.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan. Kort promenad till T-Centralen som är Stockholms knutpunkt när det kommer till kommunikation. Busslinje 57 passerar på Sveavägen. För den bilburne finns det möjlighet att hyra garageplats i fastigheten.

Service

Lokalen ligger nästan i hörnet av Tegnérgatan och Sveavägen. Det finns flera bra lunchrestauranger i området så som, Adria, Rolfs kök och Airang samt ett kluster av butiker med ekologiskt sortiment.


Kontakta annonsör
Philip Segenäs
0735433010
Philip@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB





Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning