Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Tegeluddsvägen 98-100

Kontor, 2550 m2, Stockholm, Gärdet

Välkommen in till ett kontor med trevliga arbetsmiljöer i olika former. Anpassat för öppna lösningar och olika storlekar på rum. Flexibelt!

Omgivning

Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken.

Framtid: Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Värtahamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.

Kommunikationer

Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 73 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att vid nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.

Service

Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.53572

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sophie Ring
010-151 63 03
sophie.ring@kungsleden.se


Kungsleden Fastighets AB

Utvalda lokaler från Kungsleden Fastighets AB i Gärdet


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning