Swedenborgsgatan 20B

Kontor, 292 m2, Stockholm, Södermalm

Lokalen byggdes för ett fåtal år sedan och är fortfarande i princip i nyproduktionskick med ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation) och fräscha ytskikt. I husets mitt finns ett atrium och lokalen har en entrédörr direkt ut på terrassgången som vetter ut mot atriumet. Här kan man placera ut lite bord och stolar för den som vill nyttja denna yta. Lokalen har fräscha ytskikt med vitmålande väggar och grå nålfiltsmatta.

Lokalen har avknoppats från en större lokal och ett nytt pentry kommer att byggas här i samråd med tillträdande hyresgäst. I övrigt utgörs planlösningen till största del av ett öppet kontorslandskap men här finns även bra med mötesfunktioner bestående av ett större konferensrum som idag nyttjas för utbildning, samt några mindre mötesrum/ arbetsrum, två wc varav en med dusch, kopiator- skrivare och återvinningsrum samt två förrådsrum med fönster samt två wc.

Ventilation: närvarostyrd vent med kyld tilluft.

Huset är pelarbyggt vilket innebär en flexibel planlösning ifall väggar skulle vilja tas ner.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Busshållplats finns snett utanför porten där linjerna 55 (Tanto-Henrikdalsberget), 57 (Sofia-Frösundavik) och 66 (Reimersholme-Sofia) passerar. Fler busslinjer passerar inom kort gångavstånd såsom linje 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 4 (Radiohuset-Gullmarsplan) och 74 (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne med garage i huset.

Service

I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Tillträde kan ske enligt överenskommelse, dock tidigast 1 oktober 2022. Det finns möjlighet att hyra lagerytor på -1.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321814

Liknande lediga lokaler i Södermalm