Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Svetsarvägen 15

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Stockholm, Solna Business Park

Kontorscentret Solna Business Park, är ett av våra största företagscenter och erbjuder ett stort spektrum av tjänster åt entreprenörer och företagare. Coworkingplatser på Solna Business Park från 389:- per månad.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen till att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Solna Business Park och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI, kaffe och te. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=PortalOmgivning

Solna Business Park ligger i en av Sveriges mest uppdaterade företagsparker, och är hem till ett dussintal företag, särskilt sysselsatta inom IT och telekom.
Detta särskilt stora företagscenter erbjuder ett stort spektrum av tjänster åt entreprenörer och upptar andra våningen av byggnaden i fyra våningar.

Kommunikationer

Tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer vid Sundbybergs centrum. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18. Även tvärbanan har en egen hållplats utanför huvudentrén.

Service

Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Anamma det nya sättet att arbeta. En arbetsplats i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontrakt med korta löptider och bra villkor.

Ring oss på +46 8 50521077 eller gå in på http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263530

Regus

Utvalda lokaler från Regus i Solna Business Park


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning