Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 9 Hötorgshus 3

Kontor, 245 m2, Stockholm, City

I välkända Hötorgshus 3, på våningsplan 6, kan vi erbjuda ett mycket effektivt kontor i öppen planlösning. Kontorslokalen har precis fått en ytskikts renovering varpå lokalen bjuder på ett stort ljusinsläpp och rymliga ytor. Kombinationen av det centrala läget och den häftiga utsikten gör det lätt att trivas här! Åker man bil eller cykel så finns det garage och cykelförvaring i fastigheten.  I fastigheten/närliggande fastighet finnsGym (Fitness 24/7, Sats)Gemensam terrassCross Fit gymMöjlighet till dusch/omklädningsrum

Omgivning

Läget mitt i Stockholms city är det bästa tänkbara och innebär en mångfald av restauranger, butiker, banker, biografer, service och saluhall. Högst upp i det tredje Hötorgshuset erbjuder Summit konferens- och eventlokaler, se www.summit.se.

Kommunikationer

De närmaste T-banestationerna är Hötorget och T-Centralen. Från Centralen går även pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, till exempel på Sveavägen och Kungsgatan.

Service

Det centrala läget gör att all tänkbar service finns i den absoluta närheten, och en hel del till och med i den direkt angränsande Hötorgsgallerian. Kontorsnära tjänster kan köpas via Vasakronans tjänstepartner Coor Service Management.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Susanne Kraft

072-221 75 50
susanne.kraft@vasakronan.se


Kontakt

Susanne Kraft Susanne Kraft

072-221 75 50

susanne.kraft@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 192 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282395

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning