Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sveavägen 64

Kontor, 200 m2, Stockholm, City

Mitt i City.

Fin lokal med möjlighet till egna rum eller öppen planlösning.

Fastigheten ligger mitt på Sveavägen och har god standard. Du har nära till kommunikationer, restauranger, butiker och all den service som finns i angränsande city. Garage och cykelparkering finns i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad med miljöbyggnad Silver.

Omgivning

Sveavägen är en av Stockholms större gator som kännetecknas av storstadens puls. Kvarteret präglas av kontor, butiker och restauranger. Ett större utbud av shopping och gallerior finns på promenadavstånd från fastigheten.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Rådmansgatan ligger precis runt hörnet och ett flertal busslinjer stannar på gatan utanför fastigheten.

Service

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer.11926

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Maria Krumlinde

maria.krumlinde@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Utvalda lokaler från AMF Fastigheter i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning