Dokument


Sveavägen 63

Kontor, 780 m2, Stockholm, Vasastan

Nyrenoverad ljus hörnlokal högt uppe i representativ fastighet med tunnelbanan direkt utanför dörren. Öppen och effektiv planlösning med konferens och kontorsrum. Väl tilltaget pentry för mötesaktiviter. Välkomna att trivas!

Omgivning

Fastigheten är belägen på Sveavägen, vid Observatorielunden. Härifrån är det lätt att med bil ta sig till andra stadsdelar eller ut ur stan norrut via Norrtull och Roslagstull. Till Stockholms mest centrala delar är det mindre än en kilometer.

Övrigt

Ombyggd 20-talsfastighet

Fastigheterna Våghalsen 14 och 15 ligger utmed Sveavägen i Stockholm invid Handelshögskolan och nära Observatorielunden. Omgivningen utgörs av blandad bostads- och kontorsbebyggelse.

Denna kontorsbyggnad är på sju våningar samt garage i källaren. Ursprungligen var byggnadens uppförd i 1920-tals stil med putsad fasad och spröjsade fönster. Vid ombyggnaden på 1960-talet inreddes vinden till kontor och på 1990-talet renoverades fasaden och fick sitt nuvarande utseende. Även fönstren byttes vid ombyggnaden. År 1999 genomgick byggnaden en omfattande invändig renovering och ombyggnad och standarden är idag god. Uppvärmning sker med fjärrvärme. Ventilationen är av till- och frånluftstyp med värmeåtervinning och fjärrkyla. Byggnaden var tidigare AFAs huvudkontor men är nu ombyggd och anpassad till externa hyresgäster. Källarvåningen hyser idag gymlokaler som drivs av Friskis & Svettis.

Vasastan

14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se