Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 61

Kontor, 375 m2, Stockholm, City

Här finns möjlighet att hyra en nyrenoverad lokal i fastighet från 20-talet. Det tidstypiska detaljerna har bevarats så som fiskbensparkett, djupa fönsternischer samt högt i tak. Förutom en härligt arbetsmiljö så finns det även tillgång till innergård som kan nyttjas tillsammans med andra i huset. Garage finns i direkt anslutning till entrén. Mycket bra läge med endast 50 meter till Rådmansgatans T-bana och kort gångavstånd till Hötorget.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Sveavägen, vid Observatorielunden. Härifrån är det lätt att med bil ta sig till andra stadsdelar eller ut ur stan norrut via Norrtull och Roslagstull. Till Stockholms mest centrala delar är det mindre än en kilometer. Serviceutbudet är utmärkt och kollektiva kommunikationer finns i form av bussar och tunnelbana.

Övrigt

Ombyggd 20-talsfastighet

Fastigheterna Våghalsen 14 och 15 ligger utmed Sveavägen i Stockholm invid Handelshögskolan och nära Observatorielunden. Omgivningen utgörs av blandad bostads- och kontorsbebyggelse.

Sveavägen 61

Byggnaden är i fyra våningar mot Saltmätargatan samt källare med garage.

Fastigheten Våghalsen 15 hänger samman med fastigheten Våghalsen 14 med en gård emellan. Våghalsen 14 har entré från Sveavägen 63. Under 1990-talet renoverades gatufasaden och fick sitt nuvarande utseende. Byggnaden som vetter mot Saltmätargatan, består av bostäder samt lokaler för FM Mattsson i bottenvåningen.

Sveavägen 63

Denna kontorsbyggnad är på sju våningar samt garage i källaren. Ursprungligen var byggnadens uppförd i 1920-tals stil med putsad fasad och spröjsade fönster. Vid ombyggnaden på 1960-talet inreddes vinden till kontor och på 1990-talet renoverades fasaden och fick sitt nuvarande utseende. Även fönstren byttes vid ombyggnaden. År 1999 genomgick byggnaden en omfattande invändig renovering och ombyggnad och standarden är idag god. Uppvärmning sker med fjärrvärme. Ventilationen är av till- och frånluftstyp med värmeåtervinning och fjärrkyla. Byggnaden var tidigare AFAs huvudkontor men är nu ombyggd och anpassad till externa hyresgäster. Källarvåningen hyser idag gymlokaler som drivs av Friskis & Svettis.

CityUppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
073-146 31 06
erika.wallner@eu.jll.com


AFA Fastigheter

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning