Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sveavägen 59

Kontor, 343 m2, Stockholm, Norrmalm

Modernt & effektivt med möjlighet att påverka.

Inför inflytt kommer lokalen att genomgå en totalrenovering där tillträdande hyresgäst ges möjlighet att påverka layout och materialval. Lokalen håller hög teknisk standard och lämpar sig för 25-30 personer.

LOKALEN

På välkänd adress, mitt emellan parken och tunnelbanan ligger detta moderna kontorshus med fina ytor och stora fönster. Lokalen som blir ledig under sommaren kommer att genomgå en totalrenovering. Tanken är att det ska bli en fin och tydlig del för besökare och sociala sammankomster med entré, konferens, pentry och lounge. Kontorsytorna bakom kan utformas som öppet kontorslandskap med inslag av mötesrum, alternativt lite mer av rumslösningar.
Samtliga interiörbilder samt ritning är exempel från annan lokal i huset. Tillträde är möjligt från 1 december 2018. Vi kan endast ta emot företag som bedriver momspliktig verksamhet.

BYGGNAD

Denna byggnad går genom hela kvarteret och innehåller både kontorslokaler, butik, bostäder och garage. Kontorens entré är belägen på Sveavägen 59, medan bostäderna och garaget har adress Saltmätargatan 8-10.
Huset byggdes 1956 och omfattar ca 6000 kvm uthyrningsbar yta. Efter övertagandet 2014 från Stockholms Stad har fastigheten renoverats och uppgraderats till hög kontorsstandard. Lokalerna i huset stödjer ett modernt och effektivt arbetssätt. 
I källaren finns ett mindre garage med platser att hyra för 3000 kr/mån samt förråd av olika storlekar för 1000 kr/kvm/år. 

OMRÅDE & KOMMUNIKATIONER

Sveavägen är en välkänd adress i centrala Stockholm. All tänkbar service finns inom räckhåll och utbudet av lunchrestauranger är näst intill outtömligt.
Tunnelbanans station Rådmansgatan ligger i kvarteret intill och Citybanan har sin nya station på Odenplan, endast dryga 500 m från porten. Flertalet bussar passerar utanför på gatan och för den som föredrar att färdas med bil så finns det garage i huset.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
cecilia.carlstedt@nordier.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

cecilia.carlstedt@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289662

Liknande lediga lokaler i Norrmalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning