Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sveavägen 53

Kontor, 840 m2, Stockholm, City

Kontor i anrik fastighet med två stycken terrasser.

Nu erbjuder vi ett unikt kontor i bra läge på Sveavägen 53 i fastighet med karaktär.
Denna lokal om totalt 840 kvm innehåller både effektiva kontorsytor och generösa sociala ytor, med två terrasser som en bonus!

Lokalerna är i mycket gott skick. Materialval, inomhusklimat och dagsljus i toppklass. Planlösning och fönstersättning ger ljusa och effektiva kontorsytor.

Förutom huvudentrén från Sveavägen 53 finns även möjlighet till separat entré från Rådmansgatan.

Snabbt tillträde möjligt. Kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Magasinet Sveavägen 53 ligger mitt i Stockholms innerstad, med omedelbar närhet till bland annat Handelshögskolan, Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Konserthuset. Bra läge ett stenkast från Stockholm CBD, med flera grönområden i närheten såsom Observatorielunden, Spökparken, Tegnérlunden och Humlegården. Hagaparken och Lill-Jansskogen erbjuder möjligheter till fina löprundor. SATS-gym i alldeles intill.

Kommunikationer

Magasinet Sveavägen 53 har mycket goda kommunikationer. Rådmansgatans T-baneuppgång finns i huset. Promenadavstånd även till den nya pendeltågsstationen vid Odenplan. Flera busslinjer har hållplats i närheten av fastigheten. Stockholm City Bikes har en lånestation omedelbart utanför porten. Cykelparkering och garage finns i fastigheten.

Service

Magasinet Sveavägen 53 har fantastisk service gemensam reception med lounge, snygg konferensanläggning och en härlig innergård.

Modernt SATS-gym i fastigheten. Friskis & Svettis i nästa kvarter.

Restaurang Folkparken, Magasinet Deli, Joe & the Juice och Hawaii Poké ligger i fastigheten, Jureskog och Bröd & Salt och ligger längre ned i samma kvarter.

I närområdet finns ett rikligt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker. Ett antal namnkunniga restauranger finns också (Farang, Grill, Rolfs Kök, Esperanto, Shibumi, Råkultur, Supper m fl). Hötorget och hela citys utbud av nöjen och shopping ligger bara en kort promenad nedför Sveavägen.53790

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Linus Tillander

linus.tillander@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning