Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sveavägen 53

Kontor, 575 m2, Stockholm, City

Nu ges tillfälle att flytta in i en anrik fastighet som totalrenoveras och anpassas till dagens moderna krav. Huset erbjuder fantastisk service med gym i huset samt café, juicebar och restaurang. Lokalen har en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp. Nya installationer ger ett bra inomhusklimat och borgar för bra nyckeltal och effektiva lokaler. Lokalen är cirka 600 kvm men möjlighet finns att trappas in i ytan.

Omgivning

inom fem minuters promenad från fastigheten ligger allt du behöver. Flippin Burgers, Urban Deli, Grill, Farang och Rolfs kök är bara några av de restauranger som ligger i närheten.

Övrigt

Ett stort SATS-gym ligger i byggnaden och Friskis & Svettis är bara ett kvarter bort. 7-eleven, flera mataffärer, systembolag och annan viktig och oviktig service ligger inom samma femminuters radie.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Aspe
0739-161080
anneli@newproperty.se
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning