Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 53

Kontor, 360 m2, Stockholm, City

Totalrenoverade kontorsytor i fastighet med karaktär - smakfull klassisk arkitektur med modern kvalitet och funktion i attraktivt läge!

Nu erbjuder vi totalrenoverade kontorslokaler i bra läge på Sveavägen med inflyttning 2018.
Denna lokal om totalt 370 kvm ligger på plan 4 och är den sista vakanta ytan i fastigheten.
Förutom huvudentrén från Sveavägen 53 finns även möjlighet till separat entré från Rådmansgatan eller Saltmätargatan.

Lokalerna har använts som tidningsredaktion sedan 1920-talet. Lokalerna kommer att totalrenoveras. Materialval, inomhusklimat och dagsljus blir i toppklass. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Lokalen har även tillgång till en mycket trevlig innergård.

Vi hyr ut lokalerna på uppdrag av Bonnier Fastigheter, som är en engagerad och närvarande hyresvärd med ett betydande fastighetsinnehav i området.
Kort om lokalerna på Sveavägen 53:
1. lever upp till dagens krav på moderna arbetsplatser
2. möjliggör ett effektivt lokalutnyttjande - bra planlösningar, bra takhöjd
3. bra ljusförhållanden
4. bra inneklimat- ger effektiva ytor
5. fina material
6. bra entréer
7. fastigheten kommer att miljöcertifieras efter ombyggnaden
8. tillgång till innergård, gemensam reception, lounge och konferensanläggning
9. tillgång till varmgarage, cykelförråd och omklädning
10. flera olika lokalstorlekar och planlösningar möjliga

Lokalerna på Sveavägen 53 erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy välfungerande lösningar för kommande hyresgäster, med T-baneuppgång i fastigheten och på en av Stockholms mest välkända adresser/gator. Kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Stockholms innerstad, med omedelbar närhet till bland annat Handelshögskolan, Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Konserthuset. Bra läge ett stenkast från Stockholm CBD, med flera grönområden i närheten såsom Observatorielunden, Spökparken, Tegnérlunden och Humlegården. Hagaparken och Lill-Jansskogen erbjuder möjligheter till fina löprundor.

Kommunikationer

Fastighetens placering strax utanför Stockholm CBD innebär mycket goda kommunikationer. Rådmansgatans T-baneuppgång finns i huset. Promenadavstånd även till den nya stationen för Citybanan vid Odenplan, som öppnar den 10 juli 2017. Flera busslinjer har hållplats i närheten av fastigheten. Stockholm City Bikes har en lånestation omedelbart utanför porten. Cykelparkering och garage finns i fastigheten.

Service

Modernt SATS gym i fastigheten, Friskis & Svettis i nästa kvarter.

I närområdet finns ett rikligt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker. Ett antal namnkunniga restauranger finns också (Farang, Grill, Rolfs Kök, Esperanto, Shibumi, Råkultur, Supper m fl). Hötorget och hela citys utbud av nöjen och shopping ligger bara en kort promenad nedför Sveavägen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
0706000280
jessica.grasberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning