Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sveavägen 53

Kontor, 750 - 8000 m2, Stockholm, City

Nu erbjuder vi totalrenoverade kontorslokaler i bra läge på Sveavägen med inflyttning 2018. Totalt erbjuds ca 8000 kvm fördelat på sex våningar. Lokalerna kan antingen kombineras i en eller några större förhyrningar, men även delas på flera mindre separata enheter. Förutom huvudentrén från Sveavägen 53 finns även möjlighet till separat entré från Rådmansgatan eller Saltmätargatan. Lokalerna har använts som tidningsredaktion sedan 1920-talet. Lokalerna kommer att totalrenoveras. Materialval, inomhusklimat och dagsljus blir i toppklass. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Några av lokalerna ger även tillgång till en trevlig innergård och takterrasser.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Stockholms innerstad, med omedelbar närhet till bland annat Handelshögskolan, Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Konserthuset. Bra läge ett stenkast från Stockholm CBD, med flera grönområden i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Olsson
08 - 545 198 13
sara.olsson@bonnierfastigheter.se


Utvalda lokaler från Bonnier Fastigheter i City


Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning