Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 31

Kontor, 324 m2, Stockholm, Norrmalm

Ljust och representativt kontor mitt i city. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med utsikt över takåsarna.

Omgivning

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden. Till Klara Sjö är det endast en kort promenad.

Planlösning

Stor välkomnande entré med plats för reception. Dagens planlösning består av enskilda arbetsrum i varierande storlek samt ett större konferensrum. I lokalen finns även ett trevligt pentry, 3 WC samt förråd och serverrum.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestationen är Hötorget som ligger belägen ett stenkast från lokalen, därifrån kan man ta både tunnelbana (grön linje) och bussar, bl.a. blåbuss 1. Det är kort promenadavstånd till Stockholms Centralstation, där trafikerar alla tre tunnelbanelinjer samt ett flertal bussar, fjärrtåg och pendeltåg.

Service

All tänkbar service i närområdet. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell och gym.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289576

Liknande lediga lokaler i Norrmalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning