Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 29

Kontor, 349 m2, Stockholm, City

På Sveavägen 29 kan vi nu erbjuda ett kontor i bästa cityläge. Lokalen är placerad i hörnet Olof Palmes Gata/Sveavägen med entré från Sveavägen 29. Du välkomnas in i en tydlig reception som följs av ett inglasat mötesrum samt ett mindre kontorslandskap. Lokalen är mestadels öppen planlösning men här finns även ett antal konferensrum och samtalsrum i olika storlekar samt ett generöst pentry. Man slås av de stora härliga fönstren som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i lokalen. I fastigheten finns cykelparkering, omklädningsrum med dusch samt garage. Området erbjuder restauranger, caféer, butiker, biografer, gym och med tunnelbanan så nära som i fastigheten. Ett stenkast bort hittas Stureplan och Drottninggatans utbud av shopping och restauranger.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen, endast ett kvarter från Kungsgatan och Hötorget. Här finns restauranger, butiker och goda kommunikationer alldeles utanför porten.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Hötorget har uppgång i nordöstra hörnet av fastigheten. Flertalet busslinjer passerar på Sveavägen samt ett kvarter söderut på Kungsgatan. För mer information, se www.sl.seUppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 285696

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning