Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 29

Kontor, 334 m2, Stockholm, City

På Sveavägen 29 kan vi nu erbjuda ett kontor i bästa cityläge. Lokalen är placerad i hörnet Olof Palmes Gata och Olofsgatan med Entré från Sveavägen 29. Lokalen har stora härliga fönster som släpper in mycket ljus. Planlösningen är i öppen och har tre konferensrum i varierad storlek. De stora härliga fönsterpartierna bidrar till kännslan av luftig och ljus. I fastighetens hörn ligger tunnelbaneuppgången till hötorget. I fastigheten finns även cykelparkering med omklädningsrum och duschar samt ett garage.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen, endast ett kvarter från Kungsgatan och Hötorget. Här finns restauranger, butiker och goda kommunikationer alldeles utanför porten.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Hötorget har uppgång i nordöstra hörnet av fastigheten. Flertalet busslinjer passerar på Sveavägen samt ett kvarter söderut på Kungsgatan. För mer information, se www.sl.seUppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Susanne Kraft

072-221 75 50
susanne.kraft@vasakronan.se


Kontakt

Susanne Kraft Susanne Kraft

072-221 75 50

susanne.kraft@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 157 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 285696

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning