Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 20

Kontor, 262 m2, Stockholm, City

Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig! Hör av dig om du vill ha en digital visning.

Här hittar ni ett modernt kontor som går att hyra på kortare avtal. Absolut bästa läge i city, med reception, café och mötesrum i entréplan. Genomgående stavlimmad ekparkett och infälld belysning i undertaket. Öppen planlösning med höga fönster och härligt ljusinsläpp samt tre arbetsrum och ett stort represenatativt mötesrum.

Kommunikationer

Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholms city, i ett område som nu utvecklas med hotell, kontor och retail. T-banelinjens station Hötorget stannar direkt i husets nedre plan. Många busslinjer precis utanför dörren och det tar ca tio minuter att promenera till Stockholms Central där Arlanda Express, pendel- och regionaltåg stannar.

Service

Mitt i huset finns en stor ljusgård, tillgänglig för alla hyresgäster, med kafé och bemannad reception. En utmärkt plats för möten och events. Här finns fyra gemensamma konferensrum som rymmer från 2 upp till 25 personer. Mot Malmskillnadsgatan ligger restaurangen Frankes Matbar, med en trevlig uteservering i söderläge under sommarhalvåret. I fastigheten ligger Sats och Blodcentralen.


Kontakta annonsör
Louise Pergament
08-573 657 22
louise.pergament@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning