Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 20

Kontor, 683 m2, Stockholm, City

Hyr representativt centralt kontor i city, mitt emot Hötorgsskraporna

Här kan vi erbjuda ett representativt och modernt kontor på plan 7 med stora fönster i tre väderstreck. Lokalen har bland annat infälld belysning i undertaket, ett helt nytt pentry och genomgående stavlimmad ekparkett. Planlösningen är öppen med plats för upp till 54 personer, och det finns ett antal mötesrum samt två duschar.

Mycket centralt läge i hjärtat av city: fastigheten är belägen mittemot Hötorget och Konserthuset Stockholm.

Fastigheten har en stor ljusgård med kafé och bemannad reception, och ut mot Malmskillnadsgatan ligger bland annat en restaurang. Fastighetens hyresgäster har samtliga tillgång till fyra gemensamma konferensrum i varierande storlek som rymmer från fyra till 25 personer. I fastigheten ligger Sats träningsgym. Utbudet av service i området är mycket gott: Längs Sveavägen och Kungsgatan finns en mängd butiker, restauranger och kaféer att tillgå. I närheten ligger även ett flertal biografer.

Utbudet av kollektiva färdmedel är mycket gott. Närmaste tunnelbanestation är gröna linjens Hötorget som har uppgång i direkt anslutning till fastigheten på Sveavägen 20.

Stockholms centralstation ligger endast 10 minuters promenad från fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Helena Ekman
08-573 657 22
helena.ekman@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning