Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 17 Hötorgshus 1

Kontor, 507 m2, Stockholm, City

Vill du sitta vid din arbetsplats eller i ett möte med en oslagbar vy över Stockholm? Vill du visa, dina kunder och personal, Stockholm från sin bästa sida? Vill du kunna rekrytera de bästa medarbetarna? Då är detta kontoret för er!  På ett av de övre planen, 15 tr, i det första Hötorgshuset ges det nu möjlighet att hyra ett helt plan om totalt 507 kvm.  Det första du möts av i lokalen är en representativ och stilfull besöksyta med plats för lounge och reception. Kontorslokalen är uppdelad i en tydlig extern del samt intern del. Den interna kontorsytan består av öppna arbetsytor med plats för 33 arbetsplatser, samt mötesrum och samtalsrum i olika storlekar, även dom med fantastisk utsikt. I lokalens hjärta finns ett smakfullt kök samt loungedel. Kontoret är beläget mitt i Stockholm city och erbjuder restauranger, caféer, butiker, biografer, gym och med tunnelbanan i huset. Kombinationen av en häftig lokal och det centrala läget gör det lätt att trivas här! Hötorgsskraporna är ett av Stockholms mest kända landmärken med sin arkitektur, sitt folkliv och sitt vimmel mitt i city. De utgör ett fullskaligt kontorskomplex med magnifik utsikt och alla de faciliteter som krävs för att ett aktivt och modernt kontor ska fungera.

Omgivning

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biograf och saluhall.

Kommunikationer

Mycket nära till Stockholms Centralstation med pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlandabanan m.m. Precis bredvid husets entré ligger en nedgång till hötorgets tunnelbana.

Service

Fastigheten ligger precis intill Hötorget med all service du kan tänka dig alldeles i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 166 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289612

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning