Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 17, 13 tr

Kontor, 291 m2, Stockholm, City

Mitt på Hötorget i Hötorgshus 1 med utsikt över Stockholms citykärna ges det nu möjlighet att hyra en välplanerad och effektiv kontorslokal i öppen planlösning. Lokalen har precis färdigställts efter en total renovering och håller nu väldigt hög standard. Fastigheten har totalt 18 våningsplan varpå denna lokalen ligger högt upp på 13:e våningen. Kombinationen av det centrala läget och den magiska utsikten gör det lätt att trivas här! För den bil- eller cykelburne finns garage och cykelförvaring i fastigheten. I fastigheten/närliggande fastighet finnsGym (Fitness 24/7, Sats)Gemensam terrassCross Fit gymMöjlighet till dusch/omklädningsrum Lokalen har ett utmärkt läge, mitt på Hötorget, med Kungsgatans och Drottninggatans utbud av restauranger, caféer, butiker och hotell. Hötorgets tunnelbana ligger i fastigheten samt bussar nås från Kungsgatan med endast några minuters promenad bort. Vill ni ha ert kontor i centrala Stockholm tillsammans med en fantastisk utsikt? Då är detta lokalen för er!

Omgivning

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biograf och saluhall.

Kommunikationer

Mycket nära till Stockholms Central med pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlandabanan m.m. Precis bredvid husets entré ligger en nedgång till hötorgets tunnelbana.

Service

Fastigheten ligger precis intill Hötorget med all service du kan tänka dig alldeles i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Susanne Kraft

072-221 75 50
susanne.kraft@vasakronan.se


Kontakt

Susanne Kraft Susanne Kraft

072-221 75 50

susanne.kraft@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 192 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280589

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning