Sveavägen 166

Kontor, 202 m2, Stockholm, Hagastaden

Möjlighet till korttidsavtal i klassiska Wenner-Gren Center!
Ljus och fin lokal på 9e våningen i Wenner-Gren Center. Flexibel och yteffektiv planlösning med ett antal mötesrum och fantastisk utsikt över stan. Fastigheten erbjuder även en välkomnande entré med fullserviceutbud så som restaurang, konferensmöjligheter och festvåning samt omklädningsrum med dusch och bastu. Varmgarage finns i huset, laddplatser för elbil samt cykelparkering.

Omgivning

Omgivning/natur

Med kontor i denna fastighet har ni Hagaparken och Brunnsviken som grannar och Stockholm framför era fötter.

Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i tex Koppartälten och Haga Forum erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

Närservice

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. I Wenner-Gren Center finns en trevlig restaurang, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på plan 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter.

Kommunikationer


Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-banestation är Odenplan där även citybanan stannar. Dit det enbart tar 9 minuter att gå. Hagastaden med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Övrigt


Våningsplan

9
Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326947

Utvalda lokaler från Fabege AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden