Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 155

Kontor, 473 m2, Stockholm, Norrtull

Denna rymliga kontorslokal om 473 kvm har ett högt läge på plan 11 och en stor terrass med både morgon- och kvällssol och magisk utsikt över takåsarna .

Här finns alla möjligheter att skapa ett skräddarsytt kontor som tillgodoser er verksamhets behov och ger en lokal utöver det vanliga.

Lokalen har idag en blandad planlösning med öppna ytor samt små och större rum. Såväl rumsindelning som ytskikt kan anpassas utifrån önskemålen. Bra ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck.

Fastigheten har ett lättillgängligt läge på Sveavägen 155 vid Norrtull. Lokalen har entré från såväl Sveavägen 155 som från Ynglingagatan 12.

Lastkaj finns i huset och möjlighet till p-platser finns i husets varmgarage.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Lokalen är i dagsläget uppdelad i flertalet mindre kontorsrum längs lokalens långsidor samt två större öppna ytor. De mindre rummen har enligt nuvarande planlösning använts som kontor, förråd och kopiatorrum. Två separata utgångar till terrass med både morgon- och kvällssol. Lokalen nås via både trappa och hiss. och kan nås såväl från Sveavägen 155 som från Ynglingagatan 12. Förutsättningarna till anpassning utifrån ny hyresgästs tänkta ändamål för lokalen är goda.

Omgivning

Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden.

Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.

Kommunikationer

Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik.

Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten.

T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar.

Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.

Service

I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också

bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallmästaregården och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det

närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.

Övrigt

Garage finns i huset. Separat kö och avtal för bilplats. Närmaste parkeringshus ligger på Ynglingagatan (P-Skiva 8-18).Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 64 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296059

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i NorrtullLiknande lediga lokaler i Norrtull

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning