Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sveavägen 13 Hötorgshus 2

Kontor, 70 m2, Stockholm, City

I välkända Hötorgshus 2, på 8 trappor, erbjuder vi nu en liten pärla på 70 kvm. Lokalen är väldigt yteffektiv då den rymmer upptill 8 arbetsplatser. Vi erbjuder en fast månadskostnad där det mesta ingår, såsom fastighetsskatt, värme & kyla och sophantering – för totalt 49 406 kr i månaden Lokalen har ljusa vita väggar samt glasparti mot modernt mötesrum/pentry samt mattan ger en bra ljuddämping i den öppna kontorsytan. De många fönstrena ger ett härligt ljus i hela lokalen.

49 406 kr/mån

Omgivning

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer och saluhall.

Kommunikationer

Hötorgshusen har mycket nära till kommunikationer. Stockholms Central med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlandabanan m.m finns inom gångavstånd. Närmaste T-bana är Hötorget och ett flertal bussar passerar utanför på Sveavägen och Kungsgatan. För mer information, se www.sl.se

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Susanne Kraft

072-221 75 50
susanne.kraft@vasakronan.se


Kontakt

Susanne Kraft Susanne Kraft

072-221 75 50

susanne.kraft@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 192 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 290920

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning