Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sundbybergsvägen 1, vån 9

Kontor, 615 m2, Stockholm, Solna

Här finns en ljus lokal högst upp i huset med bra och flexibel planlösning. Idag är lokalen rumsindelad och avser ca 25-30 medarbetare men kan göras om till en mer öppen lösning. Lokalen kan då dimensioneras för upp till 40 personer. Solna Access har all service ert företag behöver. - En trevlig och gemensam receptionen som tar emot era besökare. - Stor konferensanläggning med hörsal för 150 pers. - Populär lunchrestaurang som drar gäster långt utanför husets gränser. - Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. - Välutrustat gym med både gruppträningssal och spinningsal som utnyttjas gratis av dig som hyresgäst.

Omgivning

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Service

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jimmie Hall

070-950 25 55
jimmie.hall@realist.se


Kontakt

Jimmie Hall Jimmie Hall

070-950 25 55

jimmie.hall@realist.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 146 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282085

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning