Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sundbybergsvägen 1, vån 9

Kontor, 400 m2, Stockholm, Solna

Ljuset och den vidsträckta utsikten mot Stockholm är slående i den här 400 kvm stora kontorslokalen som rymmer runt 30 medarbetare. En öppen planlösning, två mötesrum i olika storlekar och ett par mindre rum för ostörda samtal. Hela interiören är modern med neutrala färger i svart, vitt, grått och trä med ett nybyggt pentry. Förutom trägolv i pentryt sträcker sig en heltäckande matta genom hela lokalen som dämpar störande ljud. Lasthiss från lastkajen i garaget går direkt till våningsplanet. I entrén tar den gemensamma receptionen emot och servar både ert kontor och era besökare. Dessutom finns en stor konferensanläggning med hörsal för upp till 150 personer. I entréplan ligger också populära Restaurang Solna Access. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. Fastigheten inrymmer dessutom ett stort gym som får nyttjas gratis av hyresgästerna.

Omgivning

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Service

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jimmie Hall

070-950 25 55
jimmie.hall@realist.se


Kontakt

Jimmie Hall Jimmie Hall

070-950 25 55

jimmie.hall@realist.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 145 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 274981

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning