Sundbybergsvägen 1

Kontor, 698 - 3200 m2, Stockholm, Solna

Välkommen till Solna Access. Här samlas företag och myndigheter från vitt skilda branscher med en sak gemensamt. Mötet och det sociala samspelet står i centrum. Mötet med nya människor, branscher och företag som inspirerar, väcker idéer och skapar möjligheter. Det första du möts av är den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Här huserar även husets suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum och ett modernt auditorium för 150 sittande. Träna på lunchen? hoppa ner i gymet eller häng med på en av många lunchklasser, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Solna access gör arbetsdagen lite effektivare och livspusslet lite enklare helt enkelt! Flexibla lokaler i storlekar från 698 - 3200 kvm. Rumsindelat, öppen lösning eller en blandning? Möjlighet till interntrappa mellan våningsplanen. Vi anpassar lokalerna efter era behov!

Omgivning

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Service

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Robin Taube
08-566 207 78
070-606 63 78
robin.taube@vasakronan.se


Kontakt

Robin Taube Robin Taube
08-566 207 78
070-606 63 78

robin.taube@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 133 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 269073

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning