Sturegatan 46, 5 trappor

Kontor, 252 m2, Stockholm, Östermalm

Kan du inte komma till oss, så kommer vi till dig. Hör av dig om du vill ha en digital visning.

Välkommen till detta nyrenoverade charmiga kontor högst upp i fastigheten med fantastiskt ljusinsläpp och byggår 1880. Lokalen är rumsindelad och har en egen kungsbalkong mot Sturegatan. Två moderna WC och ett rymligt toppmodernt kök. Lokalen har parkett samt två öppna spisar, samt ett rum med pelare som kan fungera som bibliotek vilket ger lokalen en personlig prägel för det mindre företaget. Max 15 personer stadigvarande med hänsyn tagen till brandskyddsregler.

Omgivning

Mitt i stan men med närhet till natur är läget svårslaget. Utanför porten finns Stureparken och Humlegården. De omgivande kvarteren erbjuder ett brett utbud av restauranger och service. Vi gillar särskilt restaurangerna Hantverket och Proviant, rakt över gatan. Inom fem minuters promenad erbjuds shopping i Fältöversten eller Sturegallerian samt alla lokala boutiquer på Östermalm. För den som uppskattar en löptur rekommenderas närbelägna Lill Jansskogen med elljusspår.

Kommunikationer

Cykelbanor från alla väderstreck leder fram till Sturegatan. Busslinjerna 55 mot Hjorthagen resp. Sofia) och 75 (mot Centralen resp. Ropsten) stannar precis utanför. Närmaste tunnelbanestation är röda linjens Stadion.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm