Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Stormbyvägen 2-4

Kontor, 128 m2, Stockholm, Spånga

Fin lokal för mindre företag! Etablera ditt kontor i trevliga Spånga Center i ljusa och yteffektiva lokaler.

Omgivning

Närhet till lummiga villakvarter

Planlösning

Här kan vi anpassa lokalen efter just er verksamhet. Pelarkonstruktion medför flexibel konstruktion och goda möjligheter att skräddarsy lokalen efter era behov. Bra ljusinsläpp samt tillgång till gemensam terrass gör att trivselfaktorn är hög.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge och ligger i nära anslutning till Spånga pendeltågsstation, endast 13 minuter från Stockholm City. Bussterminal finns med direkta bussförbindelser mot Bromma, Solna och Sundbyberg

Service

Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger t.ex. populära Tre Kockar i fastigheten

Övrigt

Spånga Center består av 13 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, friskvård och restaurang. Bland hyresgästerna märks Arbetsförmedlingen, Linas Matkasse och Itrim.

Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag och restauranger.

Fastigheten uppfördes 1989 och består av sex sammanhängande huskroppar i fyra plan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Gruneau
0709-182 182
anna.gruneau@profi.se


Kontakt

Anna Gruneau Anna Gruneau
0709-182 182

anna.gruneau@profi.se

Fler lokaler för kontakt


Profi

Läs mer om Profi och deras 65 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 283187

Profi

Utvalda lokaler från Profi i Spånga


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning