Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stormbyvägen 2

Kontor/Kontorshotell, 12 - 50 m2, Stockholm, Spånga

Ett kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsrum. I Spånga Center finns det en reception med hög servicenivå som är bemannad vardagar 8-17.

Planlösning

Kontorshotellet i Spånga Center är fördelat på 2 plan. På varje plan finns det pentryn och konferensrum. Konferensrummen får hyresgäster utnyttja utan kostnad. I källaren finns det förråd och garage att hyra.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge och ligger i nära anslutning till Spånga pendeltågsstation, endast 13 minuter från Stockholm City. Bussterminal finns med direkta bussförbindelser mot Bromma, Solna och Sundbyberg.

Service

Fastigheten ligger i nära anslutning till Spånga Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, serviceföretag, gym och restauranger, t.ex. populära Tre Kockar i fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lisa Tegnér
073-7410205
lisa.tegner@profi.se


Kontakt

Lisa Tegnér Lisa Tegnér
073-7410205

lisa.tegner@profi.se

Fler lokaler för kontakt


Profi

Läs mer om Profi och deras 52 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278715

Profi

Utvalda lokaler från Profi i Spånga


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning