Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Storholmsgatan 6

Kontor, 142 - 1000 m2, Stockholm

Lokaler för vård, utbildning och kontor.

I SKHLM centrum erbjuds lokaler som passar bra för vård, utbildning och kontor. Anpassning efter era behov och önskemål.

OMRÅDE / SERVICE

SKHLM - Skärholmen Centrum – är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett serviceutbud med vård och omsorg samt över 20 olika restauranger och caféer. 
Skärholmens Centrum lockar årligen 15 miljoner besökare.

KOMMUNIKATION

SKHLM är lättillgängligt via E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm och Södertälje är cirka 15 minuter. SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser. Mycket bra kommunikationer. Skärholmen tunnelbanestation, röd linje, ligger vid precis gallerian. Uppemot 10 olika bussalinjer trafikerar området runt SKHLM.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Kontakta annonsör
Sofia Lothsson

sofia.lothsson@nordier.se


Kontakt

Sofia Lothsson Sofia Lothsson


sofia.lothsson@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299218

Liknande lediga lokalerHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning