Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Storgatan 26

Kontor, 426 m2, Stockholm, Huvudsta

Denna flexibla och lättillgängliga lokal om ca 426 kvm har ett ostört läge med fönster mot innergården en trappa upp, och med ingång i markplan från Storgatan. Den kommer att vara i toppmodernt nyskick för nästa hyresgäst, då den för närvarande genomgår en totalrenovering.

Ytorna har tidigare nyttjats som kontor, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för utbildning, mottagning eller showroom.

Här finns med andra ord mycket goda möjligheter att skräddarsy lokalen med planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta tillträdande hyresgästs önskemål om moderna, yteffektiva och representativa lokaler att verka och trivas i.

Vid behov finns även möjlighet att kombinera denna lokal med de intilliggande lokalerna om 150 kvm respektive 248 kvm som har entréer intill varandra.

Planlösningen i denna lokal är flexibel, då den kommer att totalrenoveras med nya ytskikt, golv, innertak glaspartier etc, vilket ger tillträdande hyresgäst mycket goda möjligheter att påverka såväl ytskikt/glaspartier som planlösning/rumsindelning efter behov och önskemål.

Enligt det bifogade ritningsförslaget får lokalen flera större öppna ytor, mötesrum, pentry med lounge, två WC - varav en med dusch, samt serverrum, förråd och städskrubb. Bifogat finns även en visionsbild med alternativt förslag till planlösning.

De intilliggande lokalerna, om 150 kvm respektive 248 kvm, håller också på att renoveras, och det är därmed möjligt att vid behov kombinera dessa ytor med denna lokal.

Omgivning

Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i området och ger snabb access till de större kringliggande lederna.

Strax öster om fastigheten ligger Tomtebodaområdet, där ett flertal företag, med Postnord i spetsen, är etablerade. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under sju år i rad (2008-2014) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med idrottsanläggningar i form av fotbollsplaner och Solnahallen.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

Service

I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

Övrigt

Det finns parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 35 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292055

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Huvudsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning