Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Stockholm Arlanda Flygplats

Kontor, 15000 m2, Stockholm, Sigtuna

Airport City Arlanda utgör knutpunkten mellan Stockholm, Uppsala och vidare ut i världen. Flygplatsstaden har perfekta kommunikationer och här kommer en levande stad närmare världen, om ca 100 000 kvm kontor, att byggas. Kontor, hotell och all tänkbar service kommer att växa fram i en tät stadskärna med promenadvänliga gator och vackra torg. En unik internationell atmosfär, endast ett steg från resten av världen.

Varje detalj i Office One är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Office One är ritat och konstruerat för att klara dagens uppgifter och behov. Här erbjuds ca 15 000 kvm fördelade på 11 plan. Ytor om 250 till 1 000 kvadratmeter per våningsplan går att få.

Endast 20 minuter från Stockholms centralstation till Arlanda med Arlanda Express!

Kommunikationer

Arlanda Express tar endast 20 minuter från Stockholms Centralstation.

Lika snabbt som du åker från Stockholms Centralstation med Arlanda Express åker du med pendeltåget till Uppsala. Du kommer hit med buss fjärrtåg och pendeltåg. Bor du norr om Stockholm går det snabbare att åka till Arlanda än in till Stockholm city.

Service

I Office One - HITTAR DU ALLT
Stockholm Arlanda Airport växer snabbt. Här jobbar redan 16 000 människor. Och 24 miljoner passagerare passerar varje år. Dessa passagerare och anställda har stora dagliga behov: att kunna äta, fika, göra ärenden och motionera till exempel. De här behoven har drivit fram väl fungerande kringtjänster som blir fler varje dag. Här finns spa, gym, löp- och skidspår, kemtvätt och restauranger. Och parkering är självklart inga problem! SkyCity är dessutom i början på utvecklingen av ett fantastiskt shoppingutbud. Redan idag finns det mesta att köpa på promenadavstånd, hela SkyCity är byggt för One Stop Shopping. Det här är något som underlättar vardagen för alla som jobbar här. Du kan göra massor av ärenden på lunchen. Och tro oss – utbudet kommer att växa kraftigt!Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Tina Magnuson
0706-99 61 20
tina@newoffice.se


Kontakt

Tina Magnuson Tina Magnuson
0706-99 61 20

tina@newoffice.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 100 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 268112

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Sigtuna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning