Stadsgården 6

Kontor, 300 m2, Stockholm, Slussen

Helt nytt kontor högt upp i Katarinahuset med ett av Stockholms bästa lägen och utsikt. Möjlighet till egen entré och granne med välkända Gondolen.
2023 står Katarinahuset klart efter en omfattande renovering och vi har redan tecknat avtal med flera spännande bolag som valt att utveckla sina verksamheter i hjärtat av Nya Slussen. Nästan högst upp i huset finns denna pärla om 300 kvm, med den fantastiska utsikt som är unik för Slussen och vägg i vägg med Gondolen. Här finns möjlighet att ha en egen entré och lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst för att passa er verksamhet på bästa sätt. Katarinahuset har en modern teknisk standard, certifiering BREEAM Very Good, gröna hyresavtal och gemensam takterrass med Stockholms vackraste utsikt. I fastigheten finns även hotell och restaurang samt en egen cykelparkering inomhus med servicestation, omklädningsrum och duschar. Tillträde Q1 2023.

Omgivning

Omgivning/natur

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår just nu en omvandling från trafikplats till mötesplats - med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Här skapas nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet. Allt detta, tillsammans med stadens vackraste utsikt, gör Nya Slussen till en mötesplats i världsklass. Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Närservice

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Katarinahuset ett välrenommerat butik- och restaurangutbud. Fastigheten har eget hotell, restaurang och takterrass samt en stor cykellounge där du smidigt och säkert parkerar och sköter om din cykel och har tillgång till omklädningsrum med duschar. Katarinahuset kommer i framtiden att ha en entré vid kommunikationerna via den kommande gallerian. I grannfastigheten glashuset finns idag två restauranger och i det närmsta området på Södermalm finns gott om både fler restauranger och butiker.
När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Mälarterrassen kallas de terrasserade restauranger som byggs ner mot vattnet mot Gamla stan med ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park.
Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna.

Kommunikationer


Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Borgmästaren 1

Våningsplan

11


Hiss

JaKontakta Annonsör

Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@al.se


Kontakt

Camilla Waxin
Camilla Waxin
070-383 72 88

camilla.waxin@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 95 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320425

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slussen