Stadsgården 12

Kontor, 485 m2, Stockholm, Slussen

Nytt kontor där hela personalen arbetar med magisk vy över Riddarfjärden, mitt i Stockholms nya affärsmässiga hjärta.

Nytt kontor där hela personalen arbetar med magisk vy över Riddarfjärden. Tillsammans skapar vi den planlösning och design som stöder er verksamhet på bästa sätt. Modern teknisk standard, BREEAM Very Good, grönt hyresavtal och gemensam takterrass med Stockholms vackraste utsikt. I huset finns i dagsläget lokaler om allt från 300 kvm och uppåt, med tillträde Q1 2023.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska plaster genomgår en stor omvandling. När området står klart kommer Slussen att vara en attraktiv destination full av liv, handel, mat, kultur, arbetsplatser och gångstråk längs vattnet.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största trafikknutpunkt. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana.

Service

Fastigheten har eget hotell, restaurang och takterrass samt en stor cykellounge där du smidigt och säkert parkerar och sköter om din cykel samt har tillgång till omklädningsrum med duschar. Katarinahuset kommer i framtiden att ha en entré vid kommunikationerna via den kommande gallerian. För att inte tala om det totala utbud av restauranger, kultur och butiker som Södermalm erbjuder i den direkta närheten. I Katarinahuset får du även snabb och nära förvaltning genom Atrium Ljungbergs egen personal.

Kontakta annonsör
Camilla Waxin
070-383 72 88
camilla.waxin@al.se


Kontakt

Camilla Waxin
Camilla Waxin
070-383 72 88

camilla.waxin@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303132

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slussen