Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sorterargatan 23 A

Kontor, 549 m2, Stockholm, Vinsta

Flexibelt kontor i Vinsta

Välkommen till Vinsta och denna fina och prisvärda kontorslokal. Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta, företagsområdet i Vällingby, invid COOP-stormarknad och har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Kontakta oss för mer information.

Fastigheten är strategiskt belägen vid infarten till Vinsta företagsområde i Vällingby invid COOP-stormarknad och har ett mycket bra skyltläge mot viktiga genomfartsleder. Det finns en lunchrestaurang i fastigheten och gott om parkeringsmöjligheter.

Fastigheten har totalt 6 våningsplan. I markplan och 1 tr. upp finns det lokaler lämpliga för butiker, i nedre våningarna finns det lager och lokaler för lättare produktion. De övre våningsplanen rymmer både kontor och lager.

Vinsta Företagsgrupp har sitt kansli i fastigheten. I grannfastigheten finns COOP-stormarknad, inredningsbutik samt en sportbutik.

Omgivning

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.

Planlösning

Kontorslokal med stor flexibilitet och pelarkonstruktion. Lokalen anpassas efter hyresgästens behov.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Vinsta är goda med både flertalet busslinjer som trafikerat området samt närhet till tunnelbanan. Tunnelbanestationen Johannelund ligger endast ett par minuters promenad från fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter finns inom fastigheten.

Service

Det finns en lunchrestaurang i fastigheten. I området finns flertalet populära lunchrestauranger samt matbutiker och apotek. Vällingby centrum finns på endast ca 10 minuters gångavstånd.

Kontakta annonsör
Johan Persson
010-482 71 08
johan.persson@klovern.se


Kontakt

Johan Persson Johan Persson
010-482 71 08

johan.persson@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 263 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297894

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Vinsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning