Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Solna strandväg 96

Kontor, 1708 m2, Stockholm, Solna

Här har vi den! En lokal med riktig industrikaraktär och Bällstaån på första parkett! 1708 kvm på första parkett mot Bällstaån, riktigt högt i tak, synliga installationer, tegelvägg och enorma fönster med fantastiskt ljusinsläpp och sjöutsikt. Flyttar ni hit vill ni aldrig flytta härifrån!Lokalen kommer att anpassas med ny hyresgäst. Lokalen ligger i vår fastighet Nöten 3 på Solna Strandväg 96, endast 100 m från tunnelbanestation Solna Strand, ca 10 min från T-centralen. Fastigheten är välkomnande med en mycket trevlig ljusgård med olika sittgrupper samt en populär lunchservering. En stor lunchrestaurang finns även i porten bredvid, också den är mycket uppskattad i området. Restaurangen har bl.a. en populär glassbuffé på fredagar och en stor terrass mot vattnet. Perfekt att avnjuta lunchen på under sommarhalvåret. Mycket goda parkeringsmöjigheter finns i garaget och kunder parkerar lätt direkt utanför entrén på besöksparkeringen. För den som vill synas finns det plats för en stor skylt på fasaden. Fastigheten har också en gemensam reception som hjälper till att hänvisa kunder mm. Gratis gym samt bastu finns i fastigheten och ingår i bashyran.

Omgivning

Solna Strand ligger vid vattnet i en vacker miljö med strandpromenad ända bort till Karlbergs slott. Många stora företag har etablerat sig här, bl.a. Trafikverket, Strålsäkerhetsmyndigheten och Konica Minolta.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil genom närheten till bl.a. Huvudstaleden och E4. T-banans blå linje stannar mitt i området, pendeltåg finns i det närbelägna Sundbybergs centrum. Bromma flygplats ligger på bekvämt avstånd och flera bussar passerar: linje 119 Backlura - Solna Centrum, linje 156 Ulvsunda ind.-omr - Danderyds sjukhus och linje 177 Ekerö - Mörby station. Gång och cykelväg löper längs vattnet hela vägen till Stockholms city.

Service

Ett flertal restauranger, bank, bageri samt Pressbyrån finns i området. 500 meter bort ligger en OKQ8-mack med livsmedel, bensin och biluthyrning. Dessutom finns två stora friskvårdsanläggningar, World Class och S.A.T.S Sports Club, i närheten. En liten bit från Solna Strand ligger Sundbybergs Centrum där du hittar banker, Systembolaget, detaljhandel och apotek mm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Christina Zettergren
08-782 03 60
070-511 23 87
christina.zettergren@vasakronan.se


Kontakt

Christina Zettergren Christina Zettergren
08-782 03 60
070-511 23 87

christina.zettergren@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 134 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279662

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning