Solna strandväg 74

Kontor, 994 m2, Stockholm

Modern kontorslokal med öppna ytor och bra ljus

Nu finns möjlighet att flytta in i 994 kvm flexibla, ljusa och moderna kontorslokaler i Solna Strand. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med ljusinsläpp från tre håll. Lokalen har ett antal mötesrum men den största delen är öppen och flexibel. Ett väl tilltaget kök i hjärtat av lokalen samt väl tilltagna gemensamma ytor.

Möjlighet finns att hyra lokalen i andrahand med tillträde omgående.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

I området finns goda parkeringsmöjligheter för er som hyresgäst eller besökare. Längs gatan och i garaget finns besöksparkering tillgängligt.

Närservice

Solna Strand är ett uppskattat kontorsområde där du kan välja mellan ett 15-tal lunch-restauranger i området och kreativa food trucks när säsongen tillåter. En kort promenad från Solna Strand ligger Sundbybergs Centrum där du hittar det mesta för att underlätta vardagen såsom banker, Systembolaget, detaljhandel och apotek mm.

Kommunikationer


Solna Strand T-bana ligger i direkt anslutning till fastigheten, ett flertal busslinjer finns i området, 10 minuters promenad till pendeltåg och möjlighet att åka båt från maj-september är valmöjligheten oändliga. Cykelvägar leder åt flera håll, bland annat tar du dig till city på ungefär 20 minuter. Strandpromenaden från Solna Strand via Karlberg ger en skön cykelupplevelse i en nästan helt bilfri miljö. Väljer du trots allt att ta bilen så tar du dig till city på drygt tio minuter. Solna Strand ligger bredvid Huvudstaleden och har nära till E4. Till Bromma flygplats tar du dig på tre minuter och till Arlanda tar det cirka en halvtimme.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Nöten 5

Våningsplan

8

Planlösning

Huvudsakligen öppen.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ewa Hellströmer
0723232384
ewa.hellstromer@cushwake.com

Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield

Liknande lediga lokaler