Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Solna Strandväg 3

Kontor, 803 m2, Stockholm, Solna

Härligt kontor med fördelaktig hyresnivå. 20-talet kontorsrum i varierande storlek. Direktaccess till trevlig innergård. Lasthiss finns till lokalen.

Omgivning

Trevligt och expansivt företagsområde med närhet till promenad och cykelstråk utefter vattnet som leder hela vägen in till city.

Planlösning

En ljus lokal med utsikt mot Solna Strandväg och Tritonvägen. Till stor del rumsindelad och med access till en trevlig innergård. Lokalen har access till lasthiss och med lastkaj från Tritonvägen.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands tunnelbanestation ligger inom någon minuts avstånd och ett flertal busslinjer trafikerar i området. Pendeltåg och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på 10 minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4an.
Till Stockholms city tar det drygt 10 minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan Södra Riddarholmshamnen – Solna strand med några stopp emellan. Båten är gratis för Humlegårdens hyresgäster!

Service

Det finns ett mycket rikt och varierat lunchutbud i området, varav populära restaurangen Fattoush ligger i fastigheten. I huset finns även bank och bankomat. Pressbyrå, bageri, gym och konferenscenter finns i närheten. Övrig service och handel finns på gångavstånd i Sundbybergs Centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning