Solna Strandväg 10

Kontor, Stockholm, Solna

Stadspuls och kulturupplevelser eller naturnära med sjöutsikt? Vad sägs om båda delarna. Precis vid vattnet i Solna Strand utvecklar vi ett kvarter på ca 50 000 kvm med flexibla kontorsytor och ett gemensamt utbud av service, kultur och rekreation, under namnet Staden under tak. En pulserande och dynamisk plats med direkt närhet till strandpromenad, natur och kommunikationer, som gynnar såväl hyresgäster, besökare och boende i området. Hållbarhet och återbruk löper som en grön tråd genom projektet.

Staden under tak med sina ca 50 000 kvm lämpar sig för hyresgäster som vill vara del av ett större och dynamiskt sammanhang. Här ryms ett stort utbud av gemensam service såsom konferensanläggning, matmarknad, restaurang, wellnesscenter, hunddagis, café, garage och bilpool. Allt noga utvalt för att göra övergången mellan arbete och vardag så smidig som möjligt. Med en hörsal för 150 personer, livescener och studios finns även möjlighet att husera olika typer av evenemang och tillställningar. Allt från intima talks och föreläsningar till kickoffer med livemusik, produktlanseringar och pressträffar. Här skapas en inspirerande arbetsmiljö som bidrar som katalysator till våra hyresgästers framgång.

Gemensamma ytor och faciliteter som nyttjas vid behov möjliggör inte bara spännande möten och utbyte mellan människor utan de utgör även en viktig del av det dedikerade hållbarhetsfokus som präglar projektet. Utöver resurseffektivitet är återbruk en viktig komponent och de ursprungliga byggnaderna kommer att restaureras med största hänsyn till miljön. Dessa initiativ har resulterat i att Staden under tak, när det står klart, kommer att bli fjärde byggnaden i Sverige som tilldelas branschens högsta miljöcertifikat, BREEAM In-Use, Outstanding.

Mia Häggström, Hållbarhetschef på Fabege.

Solna Strandväg 10

från ca 1 000 kvm till 50 000 kvm

Konferensanläggning, matmarknad, deli, hunddagis, reception, restaurang, café, work-lounge, bilgarage, cykelgarage, co-working, kontorshotell, omklädningsrum, uteservering, juicebar, kvällsservering, lånecyklar.

: Scener, torg, hörsal, poddstudios, livesändningar, livemusik, events.

Träning, bootcamp, wellness, yoga, sjöutsikt, strandpromenad, parkmiljöer, jobba ute-platser, takterrass.

Q4 2023

BREEAM In-Use, Outstanding

: Studio Stockholm

Kontakta Annonsör

Annika Eriksson
070-205 16 64
annika.eriksson@fabege.se


Kontakt

Annika Eriksson
Annika Eriksson
070-205 16 64

annika.eriksson@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 64 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319300

Utvalda lokaler från Fabege AB i Solna