Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Söderbyvägen 10

Kontor, 1141 m2, Stockholm, Märsta

På Söderbyvägen 10 i Arlandastad erbjuder vi nu en kombinerad kontors- och lagerfastighet om totalt 1 140 kvm.Kontoret som är över två plan om totalt 911 kvm, har blandad planlösning med både kontorsrum och öppna ytor. Lagerytan är ca 220 kvm med en markport B: 3 m x H: 3 m.Fastigheten är utrustad med konferensrum, gym, omklädning.Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Brista industriområde ligger utanför Stockholm i nära och bra anslutningar till kollektivtrafik, anknytanade motorvägar samt Arlanda Flygplats. I- och i anslutning till Birsta ligger Märsta Centrum och Eurostop Arlanda med stor variation av butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten är smidig att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det cirka 15 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Service

I området finns yrkesbutiker så som glasmästeri, elektronik, måleributiker etc..Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Andreas Agerson
08-50385382
andreas.agerson@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Märsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning