Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Söderbyvägen 1 C

Kontor, 500 m2, Stockholm, Märsta

Kontor med tillhörande lager.Kontorsdelen om ca 344 kvm har blandad planlösning med både kontorsrum och öppna ytor, rumsavdelningen är med glasväggar och kontoret har parkettgolv.Lagerdalen om 152 kvm, har två markportar.Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Brista industriområde ligger utanför Stockholm i nära och bra anslutningar till kollektivtrafik, anknytanade motorvägar samt Arlanda Flygplats. I- och i anslutning till Birsta ligger Märsta Centrum och Eurostop Arlanda med stor variation av butiker, restauranger och annan service

Kommunikationer

Märsta 21:34 är enkelatt ta sig till via diverse kommunikationsmedel. Fastigheten ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Service

I området finns yrkesbutiker så som glasmästeri, elektronik, måleributiker etc..Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Andreas Agerson
08-50385382
andreas.agerson@corem.se


Corem Property group AB

Utvalda lokaler från Corem Property group AB i Märsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning