Smidesvägen 4-8

Kontor, 4224 m2, Stockholm, Solna

Kontor kombinerat med höglager mitt i Solna Business Park!

Omgivning

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

Planlösning

Lagret är ca 2100 kvm stort och har en takhöjd om ca 7 meter samt pelarkonstruktion med pelaravstånd om ca 10-20 m. En del av lagret har ett undertak där det tidigare varit montering. Det finns fönster längs ena sidan vilket ger ett visst ljusinsläpp. Det finns 3 st portar med lastkaj, dock ej möjligt att köra in med bil. I övrigt finns det 2 st WC.
Kontoren är fördelade på de två översta våningsplanen i fastigheten och är ca 1140 kvm resp. ca 940 kvm stora. De har till största del en rumsindelad planlösning och har ingen interntrappa mellan sig utan är separata. Det finns pentry samt WC fördelade i lokalerna.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.
Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.
Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Service

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder.
I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar.
Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kontakta Annonsör

Johanna Gustafsson
08-55514800
info@komfast.se


Kontakt

Johanna Gustafsson
Johanna Gustafsson
08-55514800

info@komfast.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 64 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319683

Utvalda lokaler från Fabege AB i Solna