Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Smedbyvägen 8

Industri/Kontor/Lager, 500 - 1400 m2, Stockholm, Upplands Väsby

Egen byggnad med bra läge nära E4:an och Infra City. Huset uppfördes och stod klart för inflyttning år 2002 och är lätt att anpassa då det är pelarbyggt. Huset har 4 våningar för kontor och vardera plan är ca: 1400 kvm. Uthyrningsbar yta från ca: 500 kvm.Nu planeras det även för uppförande av lagerytor om ca: 5000 kvm i anslutning till byggnaden och dessa erbjuds i samband med att man hyr kontorsyta.

Omgivning

Fastigheten ligger i sydvästra delen av Upplands Väsby tätort, utmed Smedbyvägen som leder till E4, mindre än fem minuters bilfärd bort. I Väsby Centrum finns ett femtiotal butiker och restauranger samt allmän närservice.

Övrigt

Upplands Väsby kommun har flera internationellt kända varumärken etablerade inom kommungränserna. Cederroth, Öhlins Racing, TNT och Kia Motors är några av företagen som valt att etablera sig här. Kommunen är samtidigt en integrerad del av Storstockholm med tillgång till hela regionens service- och arbetsmarknadsutbud på pendlingsavstånd. I rusningstrafik avgår sju pendeltåg i timmen från Upplands Väsby station.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Aspe
0739-161080
anneli@newproperty.se
Marcus Fond
0707-755819
marcus@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Upplands Väsby


Liknande lediga lokaler i Upplands Väsby

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning