Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Slöjdgatan 9

Kontor, 135 m2, Stockholm, City

Vackert och ljust sekelskifteskontor med generösa kontorsytor, stuckaturer och kakelugnar.

Mitt i centrala Stockholm invid Hötorget finns denna välplanerade kontorslokal med sekelskiftesdetaljer och trivsam atmosfär. Fördelat på tre rymliga kontorsrum finns här plats för ca 12 arbetsplatser, flertalet av dessa med fönsterläge. Det finns ett stort konferensrum samt pentry som kommer renoveras vid tillträde. Lokalen har genomgående vackra detaljer så som kakelugnar, stuckaturer i tak, vackra trägolv och stora fönsternischer.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med direkt närhet till ett stort utbud av affärer och restauranger, men även till all tänkbar kommunikation.

Planlösning

Två sekelskiftsrum i fil med stora fönsterpartier som vetter ut mot Hötorgshallen. Kontorslokalen innefattar ett pentry, en WC, 3 till 4 kontorsrum och ett stor konferensrum/samlingsrum. I varje rum förutom köket finns det vackra kakelugnar.

Kommunikationer

På ett par minuters promenad finns större delen av citys utbud av kommunikationer så som innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg.

Service

Fastighetsområdet City/ Adam & Eva har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson

catarina.lennartsson@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning