Slakthusplan 3

Kontor, 2461 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Här välkomnas både medarbetare, kunder och gäster i en entré med wowkänsla och till vackra lokaler som utstrålar såväl charm som elegans.
I ett perfekt kommunikationsläge i direkt närhet till tunnelbana och tvärbana finns här en unik chans att inrymma kontorets alla funktioner under ett tak, och dessutom ha fördelen att kunna profilera ett alldeles eget hus. Ni har möjlighet att sätta er egen prägel på lokalerna och förfoga över hela huset omfattande 2500 kvm kontorsyta. Huset kan även delas upp i separata lokaler på respektive våningsplan. Klart för inflytt i början av 2024.

Omgivning

Omgivning/natur

Genom att utveckla en plats som lever dygnet runt, med ett stort utbud av kultur och upplevelser, blir Slakthusområdet en attraktiv och trevlig stadsdel att besöka och arbeta i. Områdets historiska koppling till mat och mathantverk kommer fortsatt genomsyra platsen. Här blir det både fine dining och moderna street foodkoncept, men också mysiga caféer och barer.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Slakthusområdet ligger precis vid Globens tunnelbanestation, med promenadavstånd till Gullmarsplan. T-centralen når du på 10 minuter. 2030 får Slakthusområdet en egen tunnelbanestation, vilket kortar restiden ytterligare. Tvärbanans hållplats Globen ligger bara några minuters promenad från Slakthusområdet. Att cykla till Slakthusområdet är både miljösmart, lätt och smidigt. I området finns idag flera cykelparkeringar. Och fler kommer det att bli i framtiden. Närhet till genomfarts- och kringleder som till exempel södra länken samt E4/E20. Parkeringsmöjligheterna i området är goda.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Börshuset

Planlösning

Från byggnadens huvudentré mot Hallvägen når man den generöst tilltagna, välkomnande vestibulen där bolag med stark karaktär kan sätta tonen redan i lobbyn. Entréhallen leder vidare in mot stora rum med generösa takhöjder. Här har lokalerna historiskt inrymt viktiga offentliga verksamheter som börssal, bank, och restaurang och stor vikt har lagts vid såväl materialval som finsnickeri.

Husets planering lämpar sig extra bra för publika till semipublika utrymmen i bottenplan med sociala ytor, väl tilltagna mötesrum såväl som arbetsplatser av semipublik karaktär. Uppåt i huset finns plats för moderna kontorsmöbleringar i rum med vackra detaljeringar och material, där de höga spröjsade fönstren ger en ljus och luftig karaktär och på de översta våningarna finns charmiga ytor med snedtak och takfönster. I källarplan, med god takhöjd, finns dessutom utrymmen som lämpar sig bra för kreativa produktionsytor och studios.
Kontakta Annonsör

Emelie Madarasz
070-927 60 82
emelie.madarasz@al.se


Kontakt

Emelie Madarasz
Emelie Madarasz
070-927 60 82

emelie.madarasz@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 113 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319777

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet

Liknande lediga lokaler i Slakthusområdet