Skeppsbron 38, över gård

Kontor, 308 - 693 m2, Stockholm, Gamla Stan

Ljus lokal högt upp i huset. Lokalen har generösa fönster som släpper bra med ljus.Lokalen går att dela av vid trapphuset och då tillskapa två lokaler, den ena om 308 kvm och den andra om 385 kvm.  Utanför lokalen ligger den trevliga gemensamma innegården. Bra läge i Gamla stan med endast 5 minuters promenad till Slussen och 7 minuter till Kungsträdgårdens tunnelbanestation.

Omgivning

Centalt belägen med Gamla Stans rika utbud av butiker och restauranger. Skeppsbrons vackra kaj ger möjlighet till avkoppling och promenader. Gångavstånd till City med all tänkbar service och restauranger.

Kommunikationer

Närmaste t-bana är Slussen eller Gamla Stan på bara någon minuts promenadavstånd. Bussresenären kan välja mellan linjerna 2, 43, 55, 71 eller 76 som alla stannar på Skeppsbron.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg

070-366 90 97
jessica.grasberg@vasakronan.se


Kontakt

Jessica Gräsberg Jessica Gräsberg

070-366 90 97

jessica.grasberg@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 145 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279735
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning